Kokosové vločky - HoReCa
V kuchyni se kokosové vločky používají především v cukrářském průmyslu. Přidávají se do různých dortů, sladkých závitků a pečiva, jak jako jemná voňavá náplň, tak jako lahodná dekorace pro hotový výrobek. Kokosové vločky se také používají na obalování čokoládových pochoutek, energetických tyčinek, polevy na zmrzlinu, sušenek, křupavých sušenek, musli, sladkostí a mnoha dalších dezertů.
Použití pro
Dezerty, pečivo, sušenky, jakékoli pekárenské výrobky, omáčky, masové a rybí pokrmy.
Chuť
Jemná, sladká s kokosovou vůní
Nutriční hodnota na 100 g.
Bílkoviny (g / 100g)… 5,0
Tuky (g / 100g)… 50
Sacharidy (g / 100g)… 12
Energetická hodnota (kcal / 100g)…520